Kategorier
Mäklare

Gratulera din mäklare i Solna

När din mäklare i Solna har lyckats sälja din lägenhet till ett acceptabelt och bra pris, bjud då på kaffe, gratulera och tacka för allt jobb som är gjort.

Alla objekt är inte åtråvärda, och alla bostäder är inte lika lockande på köpare som kommer och tittar. Har du en lägenhet som har en utsikt mot soptunnorna på gården, är mörk på grund av höga hus runt omkring, eller bara är mycket sliten, vill du ändå ha bra betalt. Där kan rätt mäklare i Solna göra en insats.

Homestyling kanske kan kännas som en bortkastad ansträngning om du väntar en kräsen spekulant, men du kan alltid ha doften av nybakat vetebröd när det är visning. Mäklaren kan tala om gamla tiders charm för att förklara att spisen aldrig har blivit bytt. Ugnen fungerar ju bra.

Mäklare som stjärnsäljare

En mäklare kan sälja genom sitt engagemang för byggnader och sina kunskaper om hur man tar tillvara och renoverar gamla kulturhistoriskt intressanta lägenheter. Oavsett vilka samtalsämnen som dryftas, ska mäklaren få spekulanterna att vilja ge bra och seriösa bud på din lägenhet. En mäklare förväntas vara en stjärnsäljare, helt enkelt.

Sedan kan det ju också vara så att din lägenhet har charm och lite kultstatus, om man bara putsar lite mer på diskbänken, slipar golvet och sätter upp nya tapeter. Allt det där du inte har gjort kanske någon annan är villig att göra. Låt bostaden byta ägare, och sedan kan du gratulera din mäklare till ett väl utfört jobb.