Kategorier
Flytt

Flyttfirma en smidig lösning i Täby

Det är inte lätt att befinna sig på två ställen samtidigt, något som kan behövas vid en flytt. Då är en flyttfirma från Täby den perfekta lösningen att ta till.

Kristin skulle flytta söderöver och längtade till att bo på västkusten. Det enda som var lite besvärligt var logistiken. Hon behövde flytta sina saker till den nya lägenheten men hade ingen dragkrok på sin bil. Dessutom var det svårt att få någon att åka med hela vägen för att hjälpa till att lyfta av sakerna vid ankomsten.

Det skulle bli flera rundor dessutom. Flyttfirma hade hon funderat på, men hur skulle hon då kunna vara i lägenheten och låsa upp och låsa för att sedan finnas tillgänglig i andra änden? Sedan behöva åka tillbaka och städa i Täby när allt burits ut från lägenheten. Det var komplicerat minst sagt.

Flyttfirma och vänner löste problemen i Täby

Kristin dryftade problemet sin bästa vän. Denna kunde inte alls förstå vad det var som var så komplicerat. Enkelt förklarade hon att hon skulle släppa in flytthjälp i Täby som skulle ta Kristins bohag till västkusten. Samma företag skulle ta hand om flyttstädningen. När allt var klart lämnade kompisen nyckeln till hyresvärden.

Kristin skulle åka till sitt nya hem för att vänta in flyttlasset. Hela tjänsten skulle hon kunna använda Rot-avdraget på, vilket innebar att det inte skulle bli särskilt dyrt. I nya lägenheten skulle hon några veckor senare få serva bästa vännen när hon kom på besök, som tack för hjälpen.