Kategorier
Tandvård

Vita fläckfria tänder

Det är inte alla förunnat att ha det. Anledning kan vara att man rökt eller druckit mycket kaffe i sina dagar. Eller helt enkelt bara att man har en lite gulare ton på sina tänder från början.

Vill man ändra något för att bli sedd, eller bara för sin egen skull? Då är nya skalfasader ett bra val som verkligen ger effekt. Till skillnad mot tandblekning så får alla tänder likadan färg. De gamla fläckarna kommer inte att kunna skönjas under fasaderna, vilket kommer att göra en stor skillnad. För vem kan motstå ett bländande vitt leende?

För att få lite mer information kan man gå in på nätet och söka på skalfasad i Malmö. Där hittar man kliniker och kontaktuppgifter. Har man nästan bestämt sig är det bästa att boka en tid för en gratis konsultation.

Vad händer hos tandläkaren?

Första gången är en konsultation där man tillsammans går igenom önskemålen. Sedan fotograferas tänderna och när de har bearbetats tekniskt tar man fram skalfasader som passar kunden i både färg och form. Det är tunna och gjorda av porslin. När de har fästs på tänderna kan man inte känna skillnad mellan fasaden och de egna tänderna. Det är en fantastisk behandling där både fläckar och missfärgningar helt försvinner. I vissa fall kan man få hjälp med kostnaderna via Försäkringskassan, så det lönar sig att höra med dem. Om inte annat så brukar de flesta kliniker ha avbetalningsplaner för mera kostsamma behandlingar. På så vis kan man betala av lite i taget.