Att låta ditt företag synas är väsentligt i dag – inte minst med tanke på digitaliseringen. Ibland kan dock gammal hederlig reklam vara en av de bästa. Såsom bilreklam. Bilreklam, ofta i form av fordonsdekor, är nämligen din rörliga reklampelare. Om du ser till att ha fordonsdekor på firmabilen kommer alla dina anställda att agera som viktiga ambassadörer för ditt varumärke. Det är med andra ord ett perfekt tillfälle att marknadsföras fysiskt. Dessutom får din firmabil ytterligare en funktion – som dessutom är en prisvärd och viktig sådan. Det som är smart med just firmabilen är att den ständigt rör sig bland målgruppen och genom att låta företaget synas rent fysiskt skapar ni kännedom för varumärket bland potentiella kunder samt ser till att ständigt vara aktuella i era redan  existerade kunders medvetande. 

Olika typer av fordonsdekor för olika typer av fordon

Inget företag är det andra lik och detsamma gäller hur man vill synas och höras. Därför finns det olika typer av bilreklam. Det finns bland annat dekor och helfoliering (även kallat wrapping på engelska) – detta finns oftast för både bilar och båtar. Även flygplan. Så det är inte enbart bilar som kan agera mobil marknadsföring.

Dekor är oftast i marknadsföringssyfte, men kan även vara bra för de varma somrarna då kan önskar en svalare och bekvämare körupplevelse. Oavsett just ditt syfte får man inte glömma att bilreklam är en av de smidigaste och bästa marknadsföringsstrategierna. Du tar helt enkelt med dig reklamen ditt du rör dig – och visst brukar du väl röra dig bland kunder när du är ute och åker? Perfekt, målgruppen är på plats. Och många potentiella kunder ser dig på vägen dit – och hem, så klart.